October 9, 2016

Homestay Shah Alam – Konvokesyen UITM

Majlis konvokesyen UiTM Shah Alam

Majlis konvokesyen UiTM semestinya menjadi hari yang paling dinantikan oleh pelajar-pelajar UiTM bila mereka sudah tamat pengajian. Masa ini la, berangan nak ambil gambar ala-ala hype sambil berkongsi kegembiraan bersama ahli keluarga terutamanya kedua ibu bapa. Dengan itu, pemilihan tempat penginapan juga perlu di ambil kira bagi tidak “spoil” kan mood ahli keluarga yang lain. Homestay Shah Alam @Vista Suites ByKA turut menyediakan tempat penginapan untuk yang mencari tempat penginapan di sekitar Shah Alam. Lokasinya yang sangat strategik, menjadikan penginapan di Homestay Shah Alam @Vista Suites ini memudahkan perjalanan untuk ke mana-mana sahaja.

Oktober 2016, menjadi bulan pilihan bagi majlis konvokesyen UITM kali ini. Kami di Vista Suites ByKA menyediakan penginapan di Homestay Shah Alam dengan pilihan 1 bilik, 2 bilik atau 3 bilik untuk tetamu yang hadir. Kalau keluarga ramai, boleh ambil beberapa unit di kawasan yang sama. Kemudahan yang di sediakan juga, sesuai untuk keluarga yang datang awal sementara menunggu hari konvokesyen tersebut. Kolam Renang, Outdoor playground, indoor playground dan tempat bersantai turut di sediakan di common area unit kami.

Selain daripada itu, lokasi unit ini juga sesuai untuk adik-adik yang tamat belajar ini untuk mengambil gambar. Haaaa kenapa saya kata sesuai?

Kawasan Kolam Renang Homestay Shah Alam untuk Konvokesyen UITM

Kolam Renang Homestay Shah Alam untuk Konvokesyen UITM

Water featured Homestay Shah Alam

 

Kemudahan dan kawasan umum yang ada di Vista Suites sangat sesuai untuk sesi mengambil gambar. Cuma kena pandai ambil angle and tempat yang menarik. Jadi bila selesai majlis konvokesyen anda, boleh plan untuk mengambil gambar di sini. Menarik tak?

Untuk setiap unit, kami menyediakan tilam/toto tambahan sekiranya ada permintaan. Yep, kami faham yang mencari homestay, biasanya akan ada ramai dalam satu unit, tapi kami tetap akan limitkan guest yang boleh ada dalam satu rumah. Ini kerana bagi menjamin keselesaan dan juga privacy jiran-jiran yang lain.

Sekiranya berminat dengan unit kami, atau yang mencari penginapan di shah alam, boleh hubungi kami di

012-3349149 ( Call/whatsapp)

012-3349149 ( Call/whatsapp)

012-3349149 ( Call/whatsapp)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *