August 4, 2017 Seksyen 7 : Menariknya I-Sovo Homestay Seksyen 7 Shah Alam

Seksyen 7 : Menariknya I-Sovo Homestay Seksyen 7 Shah Alam

Seksyen 7 : I-Sovo Homestay Seksyen 7 Shah Alam

Siapa yang mencari Homestay Seksyen 7 Shah Alam ? Seksyen 7, Shah Alam? Ramai yang tau sangat nama tu. Tempat popular di Shah Alam terutama sekali malam raya. Kalau mana-mana guest dari luar yang nak ke Shah Alam, sure nak ke Seksyen 7, selain daripada Kompleks PKNS Shah Alam. Untuk ke UITM, konvo, pendaftaran anak, mahupun membeli belah, seksyen 7 sangat popular kerana menjadi tempat tetamu mencari Homestay Seksyen 7, Shah Alam untuk menginap.

Untuk tetamu yang mencari Homestay Seksyen 7, Shah Alam, i-sovo adalah lokasi yang sangat strategik dan wajar di pilih kerana ia amat sesuai untuk segala jenis event.

  1. Untuk konvokesyen.
    1. Sekiranya ingin mengikuti konvokesyen di UiTM Shah Alam, jarak dari UiTM ke I-sovo hanya dalam lingkungan 1.1KM(+- dalam 5 Minit perjalanan)
    2. lokasi homestay seksyen 7 shah alam
  2.  Untuk Bercuti-cuti Malaysia
    1. Sekiranya untuk bersantai dan bercuti di Shah Alam, Icity merupakan tempat percutian yang menarik untuk kanak-kanak terutamanya. Unit byKA ke icity, tersangat dekat. Hanya perlu turun ke lobby dah sampai.

Seksyen 7 Homestay Shah Alam

Pintu masuk di lokasi homestay seksyen 7 Shah Alam kami, hanya di belakang red carpet icity. Menarik tak? Jadi malam-malam tidak perlu rushing untuk mencari parking dan bersesak kerana dengan menginap di sini, semua itu tidak perlu di hadapi.

Selain daripada itu, lokasi unit ini juga berhampiran dengan kawasan Klang. Sekiranya ada urusan di Setia City Convention Centre, dari unit kami, lebih kurang 20 minit sahaja ke setia alam.

Byka menyediakan 3 unit studio yang bersebelahan dan dalam 1 tingkat yang sama, turut memudahkan tetamu yang datang lebih daripada 1 keluarga. 2 unit mengandungi 2 queen bed dan 1 unit lagi, mempunyai 2 queen bed + 1 Single bed + 1 Sofa bed. Selain daripada itu, turut disediakan kelengkapan seperti microwave, electric kettle, iron, mini fridge, water heater dan sudah tentunya fully air-cond.

Jadi apa tunggu lagi??? Sekiranya menepati ciri-ciri yang anda cari, terus hubungi kami di

012-33 49 149 untuk tempahan.

booking sekarang ! 012-33 49 149

atau whatsapp kami di www.wasap.my/+6012-3349149

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *