Taman tema i city

Seksyen 7 – Homestay Shah Alam @ i Sovo Taman Tema I-City Shah Alam

Homestay Shah Alam @ I-Sovo Suites, terletak di seksyen 7, Shah Alam, iaitu di Taman Tema i-City Shah Alam. Yang mencari Homestay di Shah Alam, unit kami @ I-Sovo Suites merupakan lokasi paling strategik di Shah Alam untuk yang mencari tempat yang berdekatan dengan Taman Tema ICity Shah Alam dan juga sekitar Klang. Unit kami ini terletak betul-betul di dalam kawasan i-City. Sangat dekat untuk berjalan-jalan di dalam kawasan taman tema i-City Shah Alam. Dengan adanya homestay di iSovo, iCity ini sangat memudahkan untuk mana-mana tetamu yang mencari kawasan yang tidak memerlukan anda semua menaiki kenderaan ketika berkunjung ke sini.

Unit homestay di iSovo, iCity ini merupakan unit homestay guesthouse studio apartment yang menyediakan 2 buah katil queen lengkap dengan penghawa dingin, water heater dan kitchen cabinet. Selain itu, turut disediakan kelengkapan seperti TV, Microwave, electric kettle dan mini fridge. Jangan risau, tuala juga turut kami sertakan untuk tetamu yang menginap di unit homestay iSovo, iCity kami ini. Selain itu, kami juga turut menyediakan satu unit lagi untuk 6 orang tetamu. Unit ini menyediakan 2 queen bed, 1 single bed dan 1 sofa bed.

Untuk yang merancang percutian ke shah alam, salah satu lokasi yang jangan di lupakan, adalah di iCity. Dan yang ingin mencari tempat untuk menginap di area icity, boleh dah untuk lihat-lihat dan survey-survey unit kami di sini.

Boleh hubungi kami, di +6012-3349149 untuk pertanyaan mengenai penginapan Homestay Shah Alam.

 

Bilik di iSovo, Taman Tema ICity Shah Alam

Kami mempunyai 3 unit studio di Guesthouse kami @iSovo, Taman Tema ICity Shah Alam sama tingkat dan unit bersebelahan.

2 unit ( Studio with balcony – facing Seksyen 7 ) – 4 Guest

Setiap unit mempunya kemudahan seperti :
* 2 Queen Bed
* Fully Air-cond
* Water Heater
* Pantry
* Microwave
* Electric Kettle
* Mini Fridge

1 Unit ( Studio Unit facing I-city ) – 5-6 Guest

Setiap unit mempunya kemudahan seperti :
* 2 Queen Bed
* 1 Single Bed
* 1 Sofa Bed
* Fully Air-cond
* Water Heater
* Pantry
* Microwave
* Electric Kettle
* Mini Fridge

012-3349149 – Untuk Tempahan

Taman Tema ICity Shah Alam

 

Taman Tema ICity Shah Alam

 

Taman Tema ICity Shah Alam

 

Taman Tema ICity Shah Alam - Penginapan di Shah Alam

homestay shah alam Taman Tema ICity Shah Alam

 

Restoran dan kedai-kedai berhampiran @ i-Sovo Taman Tema ICity Shah Alam

Makanan atau tempat makan menjadi faktor utama pemilihan homestay atau guesthouse. Di guesthouse Shah Alam @ i-Sovo Suites, terdapat pelbagai restoran yang ada di bawah tempat penginapan kami. Antaranya adalah restoran makanan Arab, Makanan melayu, dan juga western food seperti Hadramawt Arab Cuisine, Old Town White Coffee, KFC, Subway dan lain-lain.

Selain itu, di Guesthouse byka shah alam juga terdapat farmasi, convenience store, kedai runcit dan juga ATM machine yang menjadikan kawasan ini lengkap dengan pelbagai kemudahan. Jangan risau, pusat membeli belah juga turut berada di sekitar penginapan kami seperti SACC Mall, Aeon Mall Shah ALam, Giant, Tesco yang jaraknya dalam lingkungan 5 – 15 minit sahaja.

 

Penginapan SHah alam Taman Tema ICity Shah Alam

Taman Tema ICity Shah Alam ( Water Park, Snow Walk )

Untuk yang mencari tempat untuk berseronok bersama keluarga sambil bersantai, boleh la menyewa unit kami di iSovo, icity yang memang sangat berhampiran dengan Taman Tema ICity Shah Alam. Hanya perlu turun ke lobby dan tuan puan sudah menjejak kaki di Taman Tema ICity Shah Alam. Apa yang ada di sini? Yang menjadi sebutan di iCity ini adalah Water park (taman tema air) dan Snow walk ( tempat bermain salji).

 

Kami boleh di hubungi di

+6012-3349149

melalui whatsapp/call.