November 18, 2016

Guesthouse By KA New Homestay iSovo iCity

Yeayyy… New baby homestay iSovo iCity is coming on their way… Bukan 1, bukan 2, tapi 3 unit, khas untuk tetamu yang ingin berkunjung ke Shah Alam, our new  Guesthouse by KA homestay di iSovo, iCity Shah Alam ini, akan mula beroperasi pada hujung bulan November ini. Untuk yang tidak tahu di mana letaknya iSovo ini, cuba kita bayangkan kita berada di iCity. Yes, unit kami ini terletak betul-betul di dalam kawasan iCity. Sangat dekat untuk berjalan-jalan di dalam kawasan taman tema iCity Shah Alam. Dengan adanya homestay di iSovo, iCity ini sangat memudahkan untuk mana-mana tetamu yang mencari kawasan yang tidak memerlukan anda semua menaiki kenderaan ketika berkunjung ke sini.

Unit homestay di iSovo, iCity ini merupakan unit homestay guesthouse ala-ala studio yang menyediakan 2 buah katil queen lengkap dengan penghawa dingin, water heater dan kitchen cabinet. Selain itu, turut disediakan kelengkapan seperti TV, Microwave, electric kettle dan mini fridge. Jangan risau, tuala juga turut kami sertakan untuk tetamu yang menginap di unit homestay iSovo, iCity kami ini.

Untuk yang merancang percutian ke shah alam, salah satu lokasi yang jangan di lupakan, adalah di iCity. Dan yang ingin mencari tempat untuk menginap di area icity, boleh dah untuk lihat-lihat dan survey-survey unit kami di sini.

Restoran dan Tempat Makan di homestay iSovo iCity

Untuk yang risau dengan mencari makanan, di iCity terdapat banyak restauran seperti kopitiam Old Town White Coffee, Makanan Arab, Al-Rawshaa,  dan juga restoran “fast food” seperti KFC dan Subway.

Selain daripada itu, di kawasan homestay iSovo iCity kami juga, terdapat kedai runcit seperti KK Mart dan 7 Eleven. ATM machine turut di sediakan di kawasan ini.

homestay iSovo iCity

Gambar bilik di homestay iSovo iCity

Homestay i Sovo i-city

Saja kami share unit yang belum kami fully furnishkan dengan perabot lagi.

Homestay di iSovo, iCity

 Guesthouse By KA New Homestay di iSovo, iCity

img20161015140632Guesthouse By KA New Homestay di iSovo, iCity

untuk sebarang tempahan di unit homestay iSovo iCity, boleh terus hubungi 012-3349149.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *